Šokoladinių saldainių rinkinys MERCI ASSORTED CHOCOLATES, 250 g
Šokoladinių saldainių rūšys: pieniškas šokoladas (šokolado sudėtyje kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32 %); pieniškas šokoladas su riešutų kremo įdaru (šokolado sudėtyje kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32 %); pieniškas šokoladas su lazdynų riešutais ir migdolais (šokolado sudėtyje kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32 %); pieniškas šokoladas su cukruje apkepintų riešutų kremo įdaru (šokolado sudėtyje kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32 %); juodasis šokoladas (šokolado sudėtyje kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 45%); šokoladas su marcipanų įdaru (šokolado sudėtyje kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 50 %); juodasis šokoladas su kakavos putėsių įdaru (šokolado sudėtyje kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 50 %); šokoladas su kavos ir grietinėlės įdaru (pieniško šokolado sudėtyje kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32 %, baltojo šokolado sudėtyje kakavos sviesto – ne mažiau kaip 32 %).
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, kakavos masė, nenugriebto pieno milteliai, augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžių), susmulkinti lazdynų riešutai (3,8 %), susmulkinti migdolai (3,4 %), grietinėlės milteliai, nugriebto pieno milteliai, laktozė, pasukų milteliai, pieno riebalai, gliukozė, kakavos milteliai, fruktozė, emulsiklis: sojų lecitinas, gliukozės sirupas, invertuoto cukraus sirupas, natūrali malta skrudinta kava, kvapiosios medžiagos, maistinė druska. Sudėtyje gali būti lazdynų riešutų, migdolų, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų ir kiaušinių.
Maistinė ir energinė vertė (100 g): energinė vertė 2346 kJ / 563 kcal, riebalai 36,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 19,9 g, angliavandeniai 49,9 g, iš kurių cukrų 48 g, baltymai 7,8 g, druska 0,17 g.
Grynasis kiekis – 250 g.
Geriausias iki datos nurodytos ant pakuotės po raidžių Exp. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, 13–21 °C temperatūroje ir esant 40–65 % oro drėgmei.
Gamintojas Waldstraße 27, 13403 Berlin, Vokietija.
Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.