Puodas su dangčiu BERGHOFF
Talpa: 1,5 l. Rekomenduojama plauti rankomis. Prieš pradėdami naudoti, perskaitykite visą informaciją. Pirmą kartą naudojant. Išpakuokite indus, išplaukite juos šiltu muiluotu vandeniu ir minkšta kempinėle. Gerai išskalaukite ir nusausinkite minkštu audiniu. Šiek tiek pašildykite puodą silpnoje kaitroje, padenkite nelimpantį paviršių augaliniu aliejumi ir leiskite puodui atvėsti. Išvalykite aliejų popieriniu rankšluosčiu. Puodą dengti aliejumi galite periodiškai. Taip pagerinsite dangos savybes. Maisto gaminimas. Jei naudosite riebalus: pvz. aliejų, sviestą ir pan., leiskite jiems kelias minutes įkaisti mažoje ar vidutinėje kaitroje. Niekada neleiskite, kad puodas kaistų tuščias. Niekada nekaitinkite puodo per ilgai. Maistui gaminanti naudokite žemą ar vidutinę temperatūrą. Aukštą temperatūrą galite naudoti tik tada, kai puodas yra pilnas vandens. Nelipni danga pasižymi dideliu atsparumu, bet rekomenduojame naudoti bambuko, silikono, nailono ar medžio įrankius. Niekada nepjaustykite maisto puode, nes sugadinsite paviršių. Saugokite puodą nuo įlenkimų, o nelimpančią dangą nuo įbrėžimų. Priežiūra ir valymas. Būtinai prieš plaudami indą, jį atvėsinkite. Po kiekvieno naudojimo švariai išplaukite rankomis, šiltu muiluotu vandeniu ir kempinėle. Nenaudokite agresyvių valymo priemonių ar šiurkščių šveitimo priemonių. Ypač venkite ploviklių, kurių sudėtyje yra daug citrinų rūgšties ar chloro. Skalaukite šiltu vandeniu ir iškart nusausinkite švelnia šluoste. Jei gaminamas maistas lieka prilipęs prie indo galite įpilti šiek tiek vandens ir kaitinti silpnoje temperatūroje kol maisto likučiai suminkštės. Puodai ir keptuvės negali būti dedami vieni ant kitų, nes paviršiai gali susibraižyti. Nenaudokite puodo kaip maisto laikymo indo. Saugaus naudojimo taisyklės. Neleiskite vaikams būti prie viryklės. Kad išvengtumėte nelaimingų atsitikimų, visada būkite atsargūs dirbdami su karštais indais. Dėl saugumo sumetimų niekada nepalikite virtuvės be priežiūros, kai gaminate maistą. Taisyklingai padėkite puodą ant viryklės, kad rankenos nebūtų virš degiklio, neįkaistų ir nebūtų ant viryklės krašto. Ruošiant maistą puodo dangtis ir rankenos gali įkaisti. Būkite atsargūs keldami įkaitusį dangtį ar puodą už rankenų. Naudokite karščiui nepralaidžias medžiagas.
Platintojas UAB „Paslaugų idėja“, Europos pr. 69, LT-46333 Kaunas, tel. (8 37) 391 111, www.svarosprekes.lt.