Maistinės skaidulos obuolys HERBIN, 200 g
Skaidulinių medžiagų šaltinis.
Obuolių skaidulos yra skanus maistinių skaidulų ir pektino šaltinis, kuris normalizuoja virškinamojo trakto veiklą ir gerina žarnyno judrumą. Riebalų ir angliavandenių pasisavinimo greitis skatina svorio mažėjimą. Cholesterolio kiekis žymiai sumažėja, o cukraus kiekis kraujyje išlieka stabilus. Reguliarus obuolių skaidulų vartojimas suteiks lengvumo ir geros nuotaikos.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas
Sudedamosios dalys: mikronizuoti obuolių milteliai (100%).
Vartojimo rekomendacijos: 1 arbatinį šaukštelį (3 g) užpilkite 250 ml vandens, sulčių arba kito skysčio, išmaišykite, išgerkite. Rekomenduojama vartoti 2-3 kartus per dieną. Nerekomenduojama vaikams. Gali būti glitimo, žemės riešutų, anakardžių riešutų, sezamo sėklų pėdsakų.
100 g | 3 arbatiniai šaukšteliai, 9 g | |
Energinė vertė | 1226 kJ / 293 kcal | 110,34 kJ / 26,37 kcal |
Maistinė vertė: | 100 g | 3 arbatiniai šaukšteliai, 9 g |
Riebalai iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 3,7 g0,7 g | 0,33g0,063 |
Angliavandeniai iš kurių cukrų | 29 g 1 g | 2,61 g 0,09 g |
Skaidulinės medžiagos | 60 g | 5,4 g |
Baltymai | 7 g | 0,63 g |
Druska | 0,01 g | 0,009 g |
Energinė vertė (100 g (3 arbatiniai šaukšteliai (9 g)): 1226 kJ / 293 kcal (110,34 kJ / 26,37 kcal);
Maistinė vertė (100 g (3 arbatiniai šaukšteliai (9 g)): Riebalai 3,7 g (0,33g), iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,7 g (0,063 g); Angliavandeniai 29 g (2,61 g), iš kurių cukrų 1 g (0,09 g);
Skaidulinės medžiagos 60 g (5,4 g) Baltymai 7 g (0,63 g); Druska 0,01 g (0,009 g).n
Laikyti sausoje, vėsioje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių, vaikams nepasiekiamoje vietoje.