Kvietinis užkandis SNACK
Aprašymas: Kvietinis užkandis, kuris išsipučia skrudinamas aliejuje. Galima pagardinti cukrumi, druska ar kitais mėgstamais prieskoniais.
Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, geriamasis vanduo, valgomoji druska, tešlos kildymo medžiaga – natrio karbonatas.
ALERGENAI. Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų.
NAUDOJIMO INSTRUKCIJA. Į gilų indą įpilti aliejaus ir įkaitinti iki 180°C. Įberti nedidelį kiekį užkandžių. Jie turi būti visiškai apsemti aliejaus. Gruzdinti 5-10 sekundžių arba savo nuožiūra, kol produktas įgaus gelsvą atspalvį. Riebalų kiekį sumažinsite, jei po gruzdinimo iš aliejaus išėmus užkandžius nusausinsite, sudėję ant popierinio rankšluosčio. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.
Maistinė vertė (100 g/ml): Energinė vertė 1470,00 kJ / 347,00 Kcal, riebalai 1,20g, sočiosios riebalų rūgštys 0,3g, angliavandeniai 72,00g, iš kurių cukrų 2,90g, baltymai 10,00g, druska 2,40g.
Kilmės šalis: Lenkija
Informacija dėl produktų sudėties
Elektroninėje parduotuvėje nurodyta produktų sudėtis gali būti keičiama. Naujausias sudėčių sąrašas yra ant Jūsų įsigyto produkto pakuotės. Jei internete nurodyta produkto sudėtis skiriasi nuo pateiktos ant pakuotės, vadovaukitės sąrašu, esančiu ant pakuotės. Už produkto sudėtį atsako gamintojas. Gamintojas: žr. ant pakuotės.
Informacija dėl produktų išvaizdos
Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip nei realybėje. Jei nerandate opcijos prekės spalvai ar formai pasirinkti, tuomet ji bus parenkama atsitiktine tvarka.
Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 657 88868 arba el. paštu eprekyba@svarosprekes.lt
eKAINA – tai kaina, kuri taikoma tik internetinėje parduotuvėje. Ji daugeliu atvejų skiriasi nuo tos, kuri taikoma fizinėse parduotuvėse. Šiuo ženklu pažymėtos prekės ir jų kainos yra nuolat peržiūrimos, atnaujinamos ir keičiamos.