Kvietinis užkandis SNACK
Aprašymas: Kvietinis užkandis, kuris išsipučia skrudinamas aliejuje. Galima pagardinti cukrumi, druska ar kitais mėgstamais prieskoniais.
Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, geriamasis vanduo, valgomoji druska, tešlos kildymo medžiaga – natrio karbonatas.
ALERGENAI. Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų.
NAUDOJIMO INSTRUKCIJA. Į gilų indą įpilti aliejaus ir įkaitinti iki 180°C. Įberti nedidelį kiekį užkandžių. Jie turi būti visiškai apsemti aliejaus. Gruzdinti 5-10 sekundžių arba savo nuožiūra, kol produktas įgaus gelsvą atspalvį. Riebalų kiekį sumažinsite, jei po gruzdinimo iš aliejaus išėmus užkandžius nusausinsite, sudėję ant popierinio rankšluosčio. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.
Maistinė vertė (100 g/ml): Energinė vertė 1470,00 kJ / 347,00 Kcal, riebalai 1,20g, sočiosios riebalų rūgštys 0,3g, angliavandeniai 72,00g, iš kurių cukrų 2,90g, baltymai 10,00g, druska 2,40g.
Kilmės šalis: Lenkija