Raudonos vyšninės paprikos įdarytos sūrio gaminiu PIACELLI, 280 g
Sudedamosios dalys: vyšninės paprikos 43 % (raudonos vyšninės paprikos, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, konservantas: natrio benzoatas, kietiklis: kalcio chloridas), saulėgrąžų aliejus, sūrio gaminys 25 % (sūris (iš pieno), pieno rūgšties bakterijos, mikrobinis šliužo fermentas, prieskoniai, bulvių krakmolas, tirštiklis: guaro derva).
Maistinė ir energinė vertė (100 g*): energinė vertė 757 kJ / 183 kcal, riebalai 16 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 7,4 g, angliavandeniai 2,7 g, iš kurių cukrų 1,7 g, baltymai 7,7 g, druska 2,0 g.
*maistinė ir energinė vertė pateikta be aliejaus, nusausinus.
Grynasis kiekis – 280 g.
Geriausias iki datos, nurodytos ant pakuotės. Laikyti sausoje ir nuo karščio apsaugotoje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per kelias dienas.