4,35 €
Neturime
3,5 € · 2 – 3 darbo dienos
Į Neringą – pagal atskirą susitarimą
2 – 3 darbo dienos
2 – 3 darbo dienos
išskyrus Neringą
Raudonos vyšninės paprikos įdarytos sūrio gaminiu PIACELLI, 280 g
Sudedamosios dalys: vyšninės paprikos 43 % (raudonos vyšninės paprikos, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, konservantas: natrio benzoatas, kietiklis: kalcio chloridas), saulėgrąžų aliejus, sūrio gaminys 25 % (sūris (iš pieno), pieno rūgšties bakterijos, mikrobinis šliužo fermentas, prieskoniai, bulvių krakmolas, tirštiklis: guaro derva).
Maistinė ir energinė vertė (100 g*): energinė vertė 757 kJ / 183 kcal, riebalai 16 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 7,4 g, angliavandeniai 2,7 g, iš kurių cukrų 1,7 g, baltymai 7,7 g, druska 2,0 g.
*maistinė ir energinė vertė pateikta be aliejaus, nusausinus.
Grynasis kiekis – 280 g.
Geriausias iki datos, nurodytos ant pakuotės. Laikyti sausoje ir nuo karščio apsaugotoje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per kelias dienas.
Informacija dėl produktų sudėties
Elektroninėje parduotuvėje nurodyta produktų sudėtis gali būti keičiama. Naujausias sudėčių sąrašas yra ant Jūsų įsigyto produkto pakuotės. Jei internete nurodyta produkto sudėtis skiriasi nuo pateiktos ant pakuotės, vadovaukitės sąrašu, esančiu ant pakuotės. Už produkto sudėtį atsako gamintojas. Gamintojas: žr. ant pakuotės.
Informacija dėl produktų išvaizdos
Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip nei realybėje. Jei nerandate opcijos prekės spalvai ar formai pasirinkti, tuomet ji bus parenkama atsitiktine tvarka.
Kilus klausimams
Visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 657 88868 arba el. paštu eprekyba@svarosprekes.lt.
eKAINA
eKAINA – tai kaina, kuri taikoma tik internetinėje parduotuvėje. Ji daugeliu atvejų skiriasi nuo tos, kuri taikoma fizinėse parduotuvėse. Šiuo ženklu pažymėtos prekės ir jų kainos yra nuolat peržiūrimos, atnaujinamos ir keičiamos.